Видалення акаунта FamilyLore
Ви можете в будь-який момент видалити свій акаунт FamilyLore і всі повʼязані з ним дані: просто в застосунку або звернувшись до підтримки.
Що видаляється
- Ваш вхід і профіль
- Ваші завантажені документи, розшифровки й переклади
- Ваші колекції
Після видалення акаунта завантажені зображення ваших рукописних документів остаточно видаляються з Google Cloud Storage, а всі записи розшифровок, переклади, накладки вирівнювання рядків і групи колекцій стираються з нашої бази даних.
Якщо ви входили через Apple, ми відкликаємо в Apple токени авторизації FamilyLore. Якщо у вас є активна платна підписка, її буде скасовано наприкінці поточного платіжного циклу, щоб кошти більше не списувалися. Записи про платежі, не повʼязані з підпискою, може зберігати Stripe, як цього вимагають податкові та фінансово-облікові правила.
Як видалити акаунт
1. У застосунку
- Увійдіть у свій акаунт на familylore.ai.
- Відкрийте налаштування розділу Акаунт.
- Внизу екрана виберіть Видалити акаунт.
- У вікні підтвердження, що відкриється, ще раз виберіть Видалити акаунт. Там сказано, що буде видалено.
2. Електронною поштою (якщо інакше не вийде)
Якщо ви не можете зайти в акаунт або увійти, напишіть нашій підтримці на support@familylore.ai з адреси електронної пошти, привʼязаної до вашого акаунта FamilyLore, і вкажіть тему листа «Видалити мій акаунт». Ми перевіримо, що акаунт ваш, і виконаємо видалення протягом 30 днів.